musikblog

The Royale Horns

The Royale Horns er Party Royales blæsergruppe. Nogle gange kalder festen bare på saxofon, trompet og basun. Vores tre blæsere topper festen op med lækre harmonier og soloer. Her er Party Royale et vaskeægte showband med otte mand på scenen, som får taget til at lette.

Party Royale and The Royale Horns

De erfarne drenge

Musikerne i The Royale Horns blæsergruppe er hentet i det professionelle musikermiljø. De fleste kommer fra DRs bigband eller spiller med andre seriøse grupper. I sammenhæng med os, sætter de virkelig kog under kedlerne. En blæsergruppe rykker rigtige meget på den musikalske udfoldelse og er i den grad med til at løfte vores repertoire til nye højder.

Hvad koster det?

Når du sender otte dygtige musikere på arbejder fredag eller lørdag aften, er det selvfølgelig ikke gratis. Alle fester er forskellige og det er svært at give en entydig pris. Vi tager altid en dialog om jeres ønsker og behov, før vi afgiver et tilbud. Det er din sikkerhed for, at prisen er baseret på det, I ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os på 32 11 56 77 for mere info.