musikblog

1.000 glade rugby-spillere på det grønne græs

En sommerdag i august samlede Rugbyklubben Speed på Amager 1.000 glade rugby-spillere fra hele verden til et stort stævne – og en gigantisk fest. Hele dagen blev der spillet rugby kampe på det grønne græs, og om aftenen var der kæmpe fest i klubhuset og rundt på de omkringliggende baner. Grillpølser, kold kartoffelsalat og (lidt) grøn salat blev langet ud fra de mange grill, der var blevet opstillet til formålet.

En aften på engelsk med internationale hits

I teltet, hvor der skulle festes og danses, havde en del af aftenens bandmedlemmer allerede været forbi om formiddagen for at stille op . De første gæster havde sat sig med en kold fadøl i klar forventning om, at bandet gik på med festmusik lige om et øjeblik. De fik da også lige en sang med på vejen, men kun i opstillingsversionen, da det endnu ikke var tid til at gå i gang med partybandets mange sange

Rugby fest Party Royale

Det gjorde Party Royale til gengæld ganske fortræffeligt godt om aftenen ved at levere det bedste musik og det bedste show til at underholde de mange gæster fra Australien, Skotland, Sverige, England, Polen og mange andre nationaliteter. En forrygende lyd ud af det professionelle lydanlæg, et lysshow der oplyste hele teltet med svirrende lys og lamper i alle mulige farver, og et velspillende partyband der kom helt ud over rampen, udgjorde grundlaget for en god ”aftenkamp” for rugbyspillerne.

Der blev danset – der blev festet – der blev drukket øl ved langborde – der blev kysset i krogene – og alle rugby spillere havde en forrygende aften, hvor der også blev sunget med på dansemusikken leveret af et tændt og festligt Party Royale.

Party Royale i Fez-t humør

Party Royale gav sig 100% til de fest- og Fez-klædte gæster med én lang strøm af internationale hits kombineret med historier på engelsk og et glimt i øjet, der nok kunne få de parykbærende herre til at spærre øjnene op – og kvinderne var også med på spøgen. Bandet fik overrakt Fez-hatte, og 2. sæt fra bandet blev leveret med taktfaste klapsalver og stor begejstring fra de deltagende.

Vi kommer gerne igen næste år og spiller til jeres sommerfest – og tak, vi er allerede blevet inviteret – vi ses i 2019 :-).

Rugbyklubben Speed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *