Party Royale til julefrokosten
musikblog

Julefrokost musik

Party Royale til julefrokost

Jeg sidder her i sommervarmen og tænker, at julen jo er mange måneder væk, så hvorfor overhovedet beskæftige sig med det. Året består jo af mange højtider, noget man ser frem til og som ofte kræver planlægning. Specielt til julefrokost.

Julen er en af årets største højtider og den forbundet med mange og forskelligartede traditioner. Mange af disse bliver planlagt i god tid.

Læs med her og få inspiration til jeres julefrokost

Hvordan ser jeres firmajulefrokost ud?

Alle arbejdspladser har en tradition for at fejre Julen med deres medarbejdere. Der er mange måder at gøre det på. I nogle firmaer har man tradition for at have musik til festen, som sætter gang i danseskoene og får gang i pulsen.

Man går sjældent galt i byen med god og velspillet livemusik. Det skaber en hel særlig stemning – netop fordi det er live. Det kan også være godt med en DJ, som oftes spiller det aller nyeste, men det er jo så mere forudsigeligt.

Livemusik med fuld energi

Party Royale er et rigtig godt eksempel på et liveband, der får musikken ud over scenekanten og som med smittende energi får alle ud til en svingom. Party Royale har et stort repertoire, som passer til en hver fest.

Pakkeløsningen

Ofte kan det være en rigtig god idé med en kombination af både livemusik og DJ, så kan afløse hinanden. DJ´en skaber den perfekte stemning under julemiddagen og når Party Royale holder en pause. Når bandet er færdig med at spille, kan DJ få folk på gulvet med de aller nyeste hits. kontakt os for priser.

Få den helt store pakke

Skal festen have endnu et nyk opad, så kan Party Royale bookes med en top professionel blæsersektion. Nu er Party Royale blevet til ottemands partyband, som får taget til at flyve af. Se video mv her.