Nørrebrohallen - Københavns Kommune
musikblog

Julefrokost for Københavns Kommune

Københavns Kommune Julefrokost Party Royale 2019

Fest Fest Fest

Fest – fest – og mere julefest. Københavns Kommune havde en sand julefrokost-fest i Nørrebrohallen, hvor Party Royale spillede til julefrokost for Københavns kommune og de mere end festglade ansatte.

Forvaltningens eget band

Guirlander i loftet, julestemning i krogene, langborde og hygge, dejlig festmad. Det hele tilsat fællessang, da Københavns Kommunes eget band kom på scenen – og Party Royale der overtog scenen direkte efter fællessangen komponeret på Nanna’s hit “Afrika” – og tilmed med et fuldstændigt feststemt og fyldt dansegulv, der ikke stod stille hele aftenen.

En fest, der var mild mod nattesøvnen og sluttede allerede kl 24.00. Festen var da også startet allerede kl. 15.00 med konkurrencer, snacks og lidt dejlige juledrikkevarer. Kl. 22.00 var de alle fuldstændigt klar på at indtage dansegulvet til hits leveret af Party Royale, der var booket til at spille 2 x 50 minutter for det sprudlende publikum.

Fyldt dansegulv hele aftenen

Dansende juleklædte festmennesker overalt og en dæmpet belysning. Det blev krydret med alle de kendte hits af Earth, Wind & Fire, Pharrell, Tøsedrengene, Michael Jackson, Motown hits, julehits, og der kom meget, meget mere spræl i spandex-dragterne på gulvet, som aftenen skred frem.

Altsammen en cocktail, der gjorde Københavns Kommune rigtigt glade for deres julekomsammen på Nørrebro.

Book os til jeres fest

Party Royale er et sikkert hit, hvis I vil have fyldt jeres dansegulv. Vi leverer alle de bedste hits gennem alle tider.

Når du booker os, står vi klar til at hjælpe med at løse jeres ønsker. I forbindelse med denne julefrokost sørgede vi for, at Københavns Kommunes eget band fik god lyd, og at de forskellige talere fik deres budskab ud i alle hjørner. Derudover spillede Party Royale med på “Afrika”, som bandet spillede.

Vi har gennem årene løst et utal af opgaver, og vi sætter en stor ære i at levere det bedste, vi kan. Kontakt os allerede i dag