IKEA i VEGA

Fest for møbelgiganten

Party Royale fik opgaven med at underholde 500 feststemte medarbejdere fra IKEA i Gentofte til deres årlige fest. Festen foregik på et af Danmarks bedste spillesteder nemlig VEGA på Vesterbro i København. Vi skulle spille 1×60 min., så vi skulle tænke vores valg af numre grundigt i gennem.

Fedt band og gode numre

Det var en forrygende oplevelse, og gulvet foran scenen var tæt pakket af unge som ældre gæster. På den time kom vi gennem en masse kunstnere, som passer perfekt til lejligheden: Pharrell Williams, Bruno Mars, Whitney Houston, Michael Jackson, Marvin Gaye, Bee Gees og mange flere. Ja, det lyder af alt for meget til en times musik, men…. vi valgte at sammensætte nogle medleys af enten kunstnere eller af genre. Derfor oplevede gæsterne, at de havde hørt utrolig mange forskellige numre på kun en time. Det var en kæmpe fornøjelse at tale med gæsterne efterfølgende. Flere var glade for valget af sætliste og ikke mindst bandets energi og musikalske overskud.

Book Party Royale

Du kan med stor fordel booke Party Royale. Vi er leveringsdygtige i mange forskellige løsninger om du vil have en DJ med eller vi skal have vores blæsersektion “The Royale Horns” med. Du kan være helt sikker på, at vi tager dit arrangement seriøst og vi tager en god dialog om dine ønsker.