musikblog

Fyld dansegulvet

Party Royale i STORE VEGA 2018

Party Royale er det bedste band, når du skal holde en rigtig god fest. Uanset om det er en af livets store fester som bryllup og fødselsdag eller det handle om firmafesten eller en anden stor begivenhed, så er der festgaranti, når du booker Party Royale.

Hvorfor vælge Party Royale?

Der findes mange gode bands i Danmark, men ikke som os. Vi er fem professionelle musikere, som trækker på en masse erfaring fra vores daglige liv som musikere – musik er simpelthen vores liv. Det er et rigtig godt udgangspunkt for at skabe den perfekte ramme for et publikum, der ønsker fest og god musik fra det bedste band. Vi har brugt tid på at udvælge vores repertoire. Et vigtigt element i udvælgelsen af numre handler om dansefaktor. Når du booker et band til dans, er vores vigtigste opgave at få dine gæster på dansegulvet. Se vores repertoire her.

Altid i dialog med dig

Mange af vores kunder roser os og er glade for den forudgående kontakt.Når du kontakter os, tager vi altid en god indledende dialog om dine/jeres ønsker og behov. Alle fester er forskellige og unikke. Vi vil gerne være med til at gøre din fest til en uforglemmelig aften. Vi hjælper gerne med specielle ønsker. Har du et nummer eller to, der ikke er på vores repertoire, er der gode muligheder for, at vi kan tage det med.

Vi sørger for kontakten og er med hele vejen

Når vi har lavet en aftale, tager vi kontakt til stedet, hvor festen skal holdes og aftaler alle de praktiske detaljer i forhold til adgang, strøm osv. – Så du kan bruge tiden på planlægning.

Hvad koster det?

Det kan ofte være svært at give en standardpris på musikken til jeres fest. Det afhænger af dato, spilletid, geografi, festen størrelse. Vi anbefaler ofte, at vi spiller i 2×70 min. Det er vores erfaring, at et giver et fyldt dansegulv hele vejen igennem og alle når at få ømme fødder. Vi spiller også gerne 3×45 min, hvis det ønskes. Ring eller brug kontakt formularen for at kontakte os.