FAQ

Gode råd

Der er mange spørgsmål, når man skal planlægge et godt arrangement. Vi har samlet en række gode råd og svar på typiske spørgsmål. Du kan er meget velkommen til at kontakte os, hvis du mangler svar på dine spørgsmål. Kontakt os her.

Booking:

Du kan altid kontakte os via hjemmesiden eller på tlf. 32 11 56 77 og få et uforpligtende tilbud, som passer til dit/jeres arrangement.

Priser:

Alle arrangementer er forskellige, derfor kan det være svært at lave en egentlig standardpris. Når vi aftaler en pris, er den dækkende for den samlede mængde tid vi bruger på opsætning, nedtagning og kørsel, størrelsen på udstyr, samt tidspunktet for festen. De fleste fester  holdes i weekender, hvilket prisen også afspejler.

Bliver arrangementet længere end forventet.

Hvis der er godt gang i festen, kan I måske have lyst til at købe et sæt mere. Vi aftaler pris for ekstra spilletid forud for arrangementet. Betaling for dette skal ske kontant, efter arrangementets afslutning.

Kontrakt:

Når vi har aftalt detaljer for arrangementer fremsendes e-mailbekræftelse, der betragtes som en bindende aftale. Herefter fremsendes kontrakt, i overenstemmelse med alle detaljer.

Plads og udstyr:

Party Royale medbringer alt nødvendigt lyd/lys-udstyr i forhold til de indgåede aftaler. Der skal ved større arrangementer, beregnes plads til højtalere og plads til mixer ude i salen.

Strømforhold:

Dajkjk specielt lysudstyr bruger lidt mere strøm end i almindelige stikkontakter, har vi de fleste tilfælde behov for adgang til 400 volt 3 x 16 amp. CEE el. komfurstik. Vi undersøger altid forhold for strøm forud for arrangementet. Bandet medbringer nødvendige kabler. Er kun adgang til 240 V, finder vi også ud af dette med en mindre opsætning.

Ankomst og opstilling:

Der laves altid aftale om opstilling forud for arrangementet. Opstilling af udstyr tager i de fleste tilfælde 1,5 time. Der ud over skal der afsættes tid til lydprøve med bandet.

Drikkevarer:

Arrangøren står for nødvendige drikkevarer og evt mad til Smallsound Productions medarbejdere. Dette aftales i forbindelse med udforming af kontrakten.

Betaling:

Betaling sker på faktura med forfaldsdato på arrangementsdagen. Betaling sker til anviste konto nr.

Aflysning:

Kontrakten er bindende. Husk altid at kontakte os hurtigst muligt, hvis du bliver usikker om, din fest skal gennemføres. Af praktiske hensyn må vi ved aflysning indtil 14 dage før arrangement have udbetalt halvdelen af kontraktens pålydende. Ved aflysning mindre end 14 dage før arrangement betaler du hele beløbet, som vi har aftalt.