musikblog

En fantastisk fest aften på Lions Kollegiet

Lions kollegiet i København ønskede at holde en fest med live musik for deres voksne beboere. Kollegiet driver bo-, rehabiliterings, aktivitets- og beskæftigelsestilbud for voksne i alderen 18-65 år med betydelige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Koncert for voksne med hjerneskade

Party Royale blev spurgt, om vi ville spille til Lions Kollegiets fredagsfest, hvor ca. 120 handicappede, primært voksne med erhvervet hjerneskade så frem til et brag af en koncert med et ægte velspillende live-band. Det ville vi selvfølgelig gerne – men ville 120 voksne med hjerneskade nu også danse og more sig sammen med Party Royale?

Svaret var et rungende JA!

En sand fest med Michael Jackson og danske hits

De voksne beboere havde en sand fest med Party Royale, og skrålede med på Thomas Helmig dansede disko-dans med disko-pegefingeren oppe i luften, udførte moonwalk til Michael Jackson og sang i vilden sky med armene over hovedet til ”..jeg vil la’ lyyyyset brænde…”.

Efter showet takkede de mange fremmødte os overvældende for aftenens show. Og vi som musikere gik hjem med en varm følelse i kroppen – og en glæde over at have spillet for alle de fantastiske mennesker, der trods forskellige begrænsninger kastede sig ud i dans, sang og fest og var meget nærværende hele aftenen.

Så derfor også et tak her fra Party Royale til alle Lions kollegiets beboere og plejere for en fantastisk fest.

Det var en herlig aften – og det var dejligt at spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs sammen med jer 🙂  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *