musikblog

En aften med Erann DD i Whiskeybæltet

En fashionabel fest – Erann DD – et telt på størrelse med Cirkus Arena – et dansevenligt publikum – og en dejlig aften i det nordlige Whiskeybælte med udsigt over Øresund og et hyggeligt backstage område i tårnværelset.

Party Royale i festhumør
Party Royale i festhumør

En fødselsdag i det fashionable

Party Royale var blevet hyret til at spille til en fødselsdagsfest om en dejlig sommeraften. Adressen viste sig at være i det fashionable kvarter nord for København, populært kaldet Whiskeybæltet, hvor der er lidt større villaer, lidt bredere udsigt fra vinduerne og lidt større græsplæner at spille bold på. En del af os skulle ud om eftermiddagen for at stille lys- og lydudstyr op til den store aften, hvor der var forventninger fra værten, der ønskede en fest med ordentlig knald på dansen og musikken.

Ved ankomsten til adressen blev vi en smule overraskede over at se et kæmpe indhegnet palæ med direkte adgang til Øresund, med vagter ved porten, et kæmpe festtelt i forhaven og ikke mindst et palæ med egen adgang til Øresund, robotplæneklipper i baghaven, en baghave der vel at mærke skrånede lige ned til vandkanten med en udsigt, der var …ja simpelthen overvældende.

Opstilling i forhaven

Men der var ikke tid til at nyde udsigten så længe, da der var nærmest et cirkustelt i forhaven, der skulle fyldes op med professionelt lyd- og lysudstyr, så aftenens gæster ville komme til at danse og feste til den lyse morgen til alle de kendte hits fra Party Royale.

Vi fik sat udstyret op på et par timer, afprøvet lyden og checket lyset – og så var det hjem igen for at spise med familien og gøre os klar, inden vi igen skulle sætte kursen mod de nordligere himmelstrøg. En time inden showtime dukkede vi op i ”backstage” området – hvilket viste sig at være det øverste tårnværelse, hvorfra der var udsigt til Sverige, og der var dækket dejligt op med diverse lækkerier i form af frugt, slik og drikkevarer. Dejligt med lidt godter til musikken inden vi starter – og også til indimellem vores sæt i koncerten, hvor vi bruger meget energi sammen med publikum. I pauserne er det jo så godt med lidt sødt at fylde depoterne op med.

En sød sangerinde synger teltets publikum op
En sød sangerinde synger teltets publikum op

Erann DD i tårnværelset

Men det søde var ikke det eneste, der overraskede, inden vi skulle i gang. Døren til tårnværelse gik pludseligt op – og ind kom Erann DD med sin guitarist, smilende og venlig og hilste på alle os i Party Royale. Meget venlig mand! Da han kom til vores keyboardmand, Carsten, kiggede han en ekstra gang. ”Har vi ikke mødtes før?” Joooo, det måtte Carsten jo sige ja til. For mange år siden var Erann DD til optagelsesprøve i et meget ungt dansk orkester, hvor Carsten også spillede keyboard – og Erann DD sang med den fantastiske stemme, som vi kender. Meeen det unge danske orkester syntes, at han lød lidt for meget som ”Stevie Wonder”, så de valgte at sige nej tak. Et valg som orkestret fortrød mange gange siden de kommende år, da de ikke blev til mere i musiklivet – og Erann DD bare blev til endnu mere 🙂

Så det grinte både Erann DD og Party Royale meget af den aften i tårnværelset … backstage!

Og festen gik godt!

Og aftenen forløb som den skulle. Erann DD varmede publikum godt op med et akustisk sæt – og Party Royale gav den derefter hele armen med 3 sæt fuldstændigt forrygende fejende festligt musik, der fik både værten, gæsterne og de omkringboende naboer til at danse, danse, danse, danse – og med til historien hører også, at der var parkeringsbøder til alle biler efter festen, da der havde været en yderst nidkær parkeringsvagt forbi i det fashionable – det undgår man altså heller ikke deroppe i det nordlige. Men det var en god aften for musikken, værten og gæsterne. Kontakt os for mere info