Party Royale messe
musikblog

Bryllupsmesse 2020

Party Royale på bryllupsmesse

Søndag d. 19. januar 2020 lagde vi vejen for Book Bryllupsbands stand på Bryllupsmesse 2020 i Forum i København. Bryllupsmessen i Forum er landets største og hele Forum emmer af inspiration, brudekjoler, bryllupkager, balloner, limousiner kort sagt ALT hvad der hører et bryllup til.

Glade mennesker

Party Royale spillede en lille intim koncert og vi præsenterede et fint udsnit af vores repertoire. Vi havde til lejligheden lavet et lille setup som passede til standen. Vi ville ikke spille for højt og omvendt skulle publikum jo gerne høre, hvad vi spillede.

En dejlig oplevelse

Det var en super dejlig oplevelse at spille på bryllupsmesse, nærmest som at stå på hovedgaden eller Strøget. Der var adskillige forbipasserende, der stoppede og gav et thumps up.

Et sikkert hit til jeres bryllup

Party Royale har spillet til rigtigt mange bryllupper og mærkedage. Vi er gode til at få jeres gæster på gulvet og alle har fået en dans, når aftenen er omme. Repertoiret er alsidigt og der er noget for enhver smag. I 2020 arbejder vi med at udvide vores repertoire, så der kommer endnu flere af de gode hits.

Party Royale på bryllupsmesse

Fokus på traditionerne

Vi har altid fokus på traditionerne, når vi spiller til bryllup. Vi starter altid med brudevalsen og starter først dansemusikken, når de faste ritualer er vel overstået – men så spiller vi også op til dans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *