musikblog

Musik til bryllup

Når I har friet til hinanden og truffet den skønne beslutning at blive gift, står I ofte foran en store spændende opgave; at planlægge jeres bryllupsfest. Først og fremmest handler det om at finde ud af, hvad jeres ønsker er. Skal det være et stort bryllup? og hvor skal festen holdes? og hvad lægger I vægt på, når I skal vies? Der ud over kommer alle spørgsmålene om mad, vin, pynt, reception. Ja, listen er lang.

Romantik og musik

Ved et bryllup er der mange traditioner, som de fleste mennesker kender. Der er selvfølgelig selve vielsen. Men der ud over er der også traditionerne, forbundet med middagen: talerne, sangene, indslag fra jeres familie og venner, Og så er der selvfølgelig brudevalsen, som skal danses inden kl. 24.00.

Bandet er noget af det, man husker

Når den formelle del af festen er overstået, trænger de fleste gæster til at komme op af stolene og røre sig. Mange brudepar ønsker, at deres gæster får en god oplevelse med livemusik eller en DJ. Der er ingen tvivl om, livemusik skaber en helt speciel stemning af nærvær og energi. Her er det vigtigt at vælge et band med et godt repertoire, så alle føler, at de har været på dansegulvet. Et godt band er noget af det, man husker efter sådan en fest.

Party Royale – et godt valg

Party Royale er et band med en kæmpe erfaring, når det handler om at få gæsterne på dansegulvet. Repertoiret er bredt og der er tænkt over hvilke numre, der passer til lejligheden. Gæsterne bliver ført igennem en bred musikalsk vifte af danske og udenlandske hits og der er altid en sang man kender. Party Royale står altid klar med løsninger på jeres ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *